Hada Labo Tokyo Világ

Tudnivalók a Hada Labo Tokyoról

2022.11.01 20:19
Tudnivalók a Hada Labo Tokyoról

A Hada Labo Tokyo a legkeresettebb japán arcápolási márka. Íme négy dolog, amit tudnod kell, hogyha ki szeretnéd próbálni a krémeinket: 

No. 1 Japánban:

2004-es alapítása óta Japán első számú arcápolási márkájává nőtte ki magát és a világ többi pontján is nagy sikereket ért el. A Lotion No.1 Super Hydrator krémből például két másodpercenként adnak el egyet a kelet-ázsiai szigetországban. 

A legfontosabb összetevő: 

A Hada Labo Tokyo által kínált krémek legfontosabb összetevője a vállalat Japánban található laboratóriumaiban lett kifejlesztve. A Szuper Hialuronsav™ egy speciális, három hialuronsav kombinációjából álló szabadalmaztatott formula, mely kiemelkedő hatékonysággal hidratálja a bőrt. 

A japán nők titka:

A japán nők lenyűgöző arcbőrének titka egy speciális négy lépéses rituáléban rejlik. Az első lépés a tisztítás, mely segít előkészíteni a bőrt a későbbi, aktív hatóanyagok befogadására. Ezután következik az egész napos hidratáció, amely elengedhetetlen a feszes, fiatalos megjelenés biztosításához. A harmadik lépés a Lock-in-Moist, azaz a hidratáció bőrön belül tartása. A lépés segít mélyen megkötni és csak fokozatosan hagyja felszívódni a bőr belsejében található nedvességet. A negyedik és egyben utolsó lépés, a teljeskörű arcápolás. Ez a lépés megkoronázza a folyamatot: biztosítja a bőr egész napos védelmét, ápol és hidratál. 

 

Arckrémek minden korosztálynak:

Fontosnak tartjuk, hogy minden korosztály számára biztosítsuk a legfontosabb összetevőket. Éppen ezért kétféle termékvonallal, a White, illetve Red Line-nal igyekszünk lefedni a különböző korosztályok igényeit. A White Line-t úgy fejlesztettük ki, hogy minden korosztály igényét kielégítse és a krémek, gélek és szérumok között mindenki megtalálja a hozzá legjobban illőt. A Red Line speciálisan a ránc és bőröregedés elleni küzdelem szempontjából fontos összetevőket tartalmazza, így ez a termékvonal a 40 év feletti korosztály számára lett kifejlesztve.