15% kedvezmény minden Férfi termékre 06.17 és 06.23 között!

15.000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes kiszállítási lehetőség!

Hada Labo Tokyo Világ

Felkészítünk a napozásra!

Miért fontos a fényvédelem?

Az UVB sugarak a bőr felső rétegeit támadják és a bőrrák kialakulásának esélyeit növelik, az UVA sugarak pedig a bőr mélyebb rétegeibe hatolva bőröregedést és allergiás reakciót okozhatnak. A fényvédők segítenek, hogy ezen hatásoktól megóvjuk a bőrünket, megelőzzük a napégést, korai bőröregedést és a bőrrák kialakulásának kockázatát.

Mit is jelent pontosan az SPF?

Az SPF (Sun Protection Factor) értéke meghatározza, hogy egy fényvédő termék mennyire képes védelmet nyújtani a bőrnek az UV sugarak ellen. Minél magasabb az SPF, annál hatékonyabb a védelem. Például az SPF 30-as krém azt jelenti, hogy viselve az adott terméket, a bőr akár 30-szor tovább maradhat kitéve a napsugaraknak anélkül, hogy leégné.

Ebből következik annak fontossága, hogy az adott időjárást, éghajlatot, évszakot és a saját bőrünk jellegzeteségeit is figyelembe vegyük a megfelelő fényvédő kiválasztásakor.  Egy fontos tipp: nyáron, ha tehetitek 2 óránként és minden fürdés után is kenjétek újra a fényvédőt!

Biztosan feltűnt már nektek, hogy a japán arcápolás egyik alapösszetevője a hialuronsav, mely minden Hada Labo Tokyo krémben megtalálható. A négy lépéses arcápolás során négyszer kapja meg a bőr ugyanazt az összetevőt, a Szuper Hialuronsav™ formulát. De miért is kell ennyiszer alkalmazni a hilauronsavat? Ebben a cikkünkben röviden bemutatjuk a japán arcápolás lényegét, célját, valamint a hialuronsav, mint csodaösszetevő néhány fontos tulajdonságát.

A japán nők bőrét általában a Mochi nevezetű desszerthez szokták hasonlítani, ami egy ruganyos, tömör és ragyogó állagú sütemény. Ahhoz, hogy a bőrünket is hasonló jelzőkkel illethessük, magas hidratációra (legfőképpen hialuronsav által) és a négy lépéses arcápolási rutin betartására van szükségünk.

A Hada Labo Tokyo krémek egyik legfontosabb összetevője, a Szuper Hialuronsav™, amely más magas hialuronsav tartalmú krémekkel szemben nem egy, hanem három hialuronsav típus és így három különböző méretű molekula, a HA+, a Micro HA és a Macro HA kombinációjából tevődik össze. A formulát a Rohto Pharmaceuticals japán laboratóriumában fejlesztették ki, annak érdekében, hogy a bőr különböző rétegeiben hatékony és hosszantartó hidratációt nyújtson. Ezt az egyedi összetevőt mindegyik krémünkben megtalálhatjátok különböző koncentrációkban és más-más fontos összetevőkkel kiegészítve.

A Hada Labo Tokyo Skin-Plumping gél tulajdonságainak és hatásának vizsgálata egy több lépcsős folyamaton keresztül zajlott le. A második lépésben megkérdeztük a kipróbálókat, hogy hogyan érezték magukat használat közben és után. Legnagyobb örömünkre az eredmények egyöntetűen pozitívak lettek minden tekintetben.

Az összes megkérdezett szerint megfelelő hidratáció érzetet biztosít a krém és könnyű elkenni, illetve bemasszírozni azt az arc- és nyakbőrbe. A megkérdezettek több, mint kilencven százaléka szerint a gél könnyed állagú és gyorsan felszívódó, biztosítja a regenerált érzetet és az egészséges megjelenést, puhító hatással rendelkezik, kellemesen és könnyen használható.

 

Amellett, hogy megbízunk a tudományban, a remek fogyasztói visszajelzésekben és a termékeink által nyert díjakban, szeretünk nagy hangsúlyt fektetni a krémeink hatását alátámasztó kutatásokra is. Az egyik legkedveltebb, korábban több nemzetközi díjat is bezsebelő formulánkat, az Intense Hydrating Skin-Plumping gélt nemrégiben egy lengyelországi laborban teszteltük.

A Hada Labo Tokyo a legkeresettebb japán arcápolási márka. Íme négy dolog, amit tudnod kell, hogyha ki szeretnéd próbálni a krémeinket: 

No. 1 Japánban:

2004-es alapítása óta Japán első számú arcápolási márkájává nőtte ki magát és a világ többi pontján is nagy sikereket ért el. A Lotion No.1 Super Hydrator krémből például két másodpercenként adnak el egyet a kelet-ázsiai szigetországban. 

A legfontosabb összetevő: 

A Hada Labo Tokyo által kínált krémek legfontosabb összetevője a vállalat Japánban található laboratóriumaiban lett kifejlesztve. A Szuper Hialuronsav™ egy speciális, három hialuronsav kombinációjából álló szabadalmaztatott formula, mely kiemelkedő hatékonysággal hidratálja a bőrt. 

A japán nők titka:

A japán nők lenyűgöző arcbőrének titka egy speciális négy lépéses rituáléban rejlik. Az első lépés a tisztítás, mely segít előkészíteni a bőrt a későbbi, aktív hatóanyagok befogadására. Ezután következik az egész napos hidratáció, amely elengedhetetlen a feszes, fiatalos megjelenés biztosításához. A harmadik lépés a Lock-in-Moist, azaz a hidratáció bőrön belül tartása. A lépés segít mélyen megkötni és csak fokozatosan hagyja felszívódni a bőr belsejében található nedvességet. A negyedik és egyben utolsó lépés, a teljeskörű arcápolás. Ez a lépés megkoronázza a folyamatot: biztosítja a bőr egész napos védelmét, ápol és hidratál. 

 

A Szuper Hialuronsav™ egy speciális szabadalmaztatott formula, mely három különböző hialuronsav kombinációjaként mélyen hidratálja és feltölti az arcbőrt.

A Hada Labo Tokyo egyik legfontosabb összetője a vállalat Japán, Kyotoban található laboratóriumában lett kifejlesztve. A tesztelés azért indult, mert rájöttek, hogy a hialuronsav különböző formái eltérő hatással vannak a bőrre. A Szuper Hialuronsav három hialuronsav típus pozitív tulajdonságait kombinálja, így jóval erősebb, mélyebb és hosszabban tartó hidratációt biztosít az arcbőr számára.