15% kedvezmény április 24 és 28 között minden termékre!

15.000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes kiszállítási lehetőség!

Hada Labo Tokyo Világ

Intense Hydrating Skin-Plumping Gel hatékonysága 2. rész

2022.11.01 15:41
Intense Hydrating Skin-Plumping Gel hatékonysága  2. rész

A Hada Labo Tokyo Skin-Plumping gél tulajdonságainak és hatásának vizsgálata egy több lépcsős folyamaton keresztül zajlott le. A második lépésben megkérdeztük a kipróbálókat, hogy hogyan érezték magukat használat közben és után. Legnagyobb örömünkre az eredmények egyöntetűen pozitívak lettek minden tekintetben.

Az összes megkérdezett szerint megfelelő hidratáció érzetet biztosít a krém és könnyű elkenni, illetve bemasszírozni azt az arc- és nyakbőrbe. A megkérdezettek több, mint kilencven százaléka szerint a gél könnyed állagú és gyorsan felszívódó, biztosítja a regenerált érzetet és az egészséges megjelenést, puhító hatással rendelkezik, kellemesen és könnyen használható.

 

De a három talán legfontosabb visszajelzés az összes válasz közül, a kipróbálók kilencvenkettő százaléka pozitív átfogó véleménnyel van a krémekről, a legtöbben jobbnak tartják a gélt, mint az általuk múltban kipróbált többi arckrémeket és ebből adódóan a válaszadók több, mint hetven százaléka a tesztelés hatására szeretné megvásárolni a Skin-Plumping gélt.